Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde,ook wel cosmetische tandheelkunde, is het vakgebied waarbij tandartsen zich bezighouden met het verfraaien van het uiterlijk van het gebit van de patiënt. Aangezien de tanden en kiezen een belangrijke rol spelen bij het uiterlijk, stellen patiënten steeds vaker hogere eisen aan het de esthetiek van hun tanden en kiezen. We zien steeds meer patiënten die hiervoor bij ons terechtkomen. Dit komt voornamelijk doordat veel mensen schoonheid een steeds belangrijker onderdeel van hun leven vinden.

Met behulp van tandkleurige vulmaterialen, kronen, facings en bruggen kunnen verbetering in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen worden verkregen. Onze experts in esthetische tandheelkunde luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen. In overleg met de patiënt komen zij vervolgens tot een op maat gemaakt advies. Doordat dit advies geheel persoonlijk voor u is gemaakt, sluit het precies aan op uw wensen. Op deze manier kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat u het gebit krijgt wat u wilt.

Voordat wij hiermee aan de slag gaan vindt er eerst een uitgebreide intake plaats, zodat wij samen met u geheel op maat een behandelplan kunnen samenstellen.

Tanden bleken bij Tandartsenpraktijk Waspik

Wilt u uw tanden net wat witter voor een stralende lach? Bij Tandartsenpraktijk Waspik kunt u terecht wanneer u uw tanden wilt bleken. Voor het bleken van uw tanden werken we met het thuisbleeksysteem Night White ACP. Night White ACP is een thuisbehandeling waarmee u kunt slapen. De tandarts maakt een aantal bleeklepels op maat, waarmee u een week lang, elke nacht met de bleeklepel in, kunt slapen. Het slapen met een bleeklepel in, vormt geen belemmering bij het slapen. U kunt dus perfect genieten van uw nachtrust terwijl uw tanden moeiteloos bleken. Het bleken van tanden is dan ook één van de meest voorkomende vormen van esthetische tandheelkunde.

Facings

Met een facing kan de vorm of de kleur van een tand worden gewijzigd. Zo kan de tandarts een spleetje tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde tanden weer wit maken en scheve tanden verbergen. Een facing ziet er net zo natuurlijk uit als de overige tanden. Met deze manier van esthetische tandheelkunde zorgen onze experts ervoor dat er geen verschil te zien is tussen uw echte tanden en de geplaatste facings. Facings zijn dan ook de perfecte oplossing wanneer u een beschadigd gebit heeft of wanneer u uw gebit net iets mooier wilt maken.

Neem contact op voor esthetische tandheelkunde

Wij streven naar tandheelkunde van het hoogste niveau. Denkt u dat een facing of het bleken van uw tanden voor u de oplossing is en wilt u graag meer informatie cosmetische tandheelkunde? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag. Onze experts geven u graag persoonlijk advies wat perfect aansluit op uw wensen.