Invisalign beugel

Een invisalign beugel is een transparante beugel die bijna niet waarneembaar is. Inmiddels hebben wereldwijd meer dan vier miljoen mensen voor deze nieuwe techniek binnen de orthodontie gekozen. Ook wij merken dat steeds meer mensen een voorkeur hebben voor een invisalign beugel. Dit komt met name door het feit dat mensen steeds meer met hun uiterlijk bezig zijn. Over het algemeen wordt een beugel niet vaak gezien als teken van schoonheid. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor een invisalign beugel. Het bereiken van de perfecte lach wordt door middel van deze probleemloze behandeling slechts een kwestie van tijd. Bovendien is de invisalign beugel nauwelijks zichtbaar waardoor uw omgeving er nauwelijks op let.

Hoe werkt een invisalign beugel?

Een invisalign beugel corrigeert je gebit op de meest comfortabele manier die mogelijk is. Er wordt gebruik gemaakt van op maat gemaakte aligners die over je tanden heen worden geplaatst. Deze nieuwe manier van orthodontie wordt door vele specialisten geprezen om zijn effectiviteit.  In tegenstelling tot een traditionele beugel is een invisalign beugel uitneembaar. Hierdoor hoeft de beugel in principe niet altijd gedragen te worden. Dit kan handig zijn bij het tandenpoetsen of bij het eten van bepaalde etenswaren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de invisalign beugel zo vaak mogelijk wordt gedragen om het effect te versterken en te versnellen. Bovendien is de invisalign een transparante beugel, waardoor mensen een stuk minder schaamte ondervinden ten opzichte van traditionele beugels. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen van patiënten om voor de invisalign beugel te kiezen.

Wat zijn de voordelen van een onzichtbare beugel?

Er wordt al jaren gebruik gemaakt van traditionele beugels, waarom zou je dan gebruik maken van een onzichtbare invisalign beugel? We zetten graag een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • De invisalign beugel is onzichtbaar. Hierdoor ervaren vooral tieners een stuk minder schaamte.
  • De invisalign beugel is ten allen tijde uitneembaar, waardoor u meer gemak ervaart tijdens bijvoorbeeld het tandenpoetsen.
  • De onzichtbare beugels zijn op maat gemaakt en comfortabel om te dragen.
  • Er wordt een geleidelijke verandering naar het perfecte gebit gerealiseerd.

Het verschil met traditionele behandelingen

Het verschil tussen traditionele beugelbehandelingen en de invisalign beugel is duidelijk. Hoewel traditionele beugels al lang en breed hun effectiviteit hebben bewezen, is ook bekend dat deze beugels niet zeer comfortabel zijn. Vaak irriteert het tandvlees of schieten er draadjes los. Met deze transparante beugel komt hier verandering in. De beugel wordt precies op maat gemaakt en wanneer de beugel ongemak veroorzaakt, is het mogelijk om deze (tijdelijk) uit te nemen. Om meteen van uw problemen af te zijn, kunt u direct contact opnemen met onze experts. Zij verhelpen dan zo snel mogelijk het ongemak zodat u weer gebruik kunt maken van uw invisalign beugel. Hiernaast is invisalign beugel gebaseerd op innovatieve technologieën en wordt het product dagelijks doorontwikkeld. Hierdoor staat het vast dat u als patiënt het beste resultaat krijgt: een stralende glimlach!

Contact

Heeft u interesse in de transparante invisalign beugel of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via 0416 – 312 749. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@tpwaspik.nl